Rólunk

Vállalatunk sikere küldetésünk két fő alappillérére épül:

Környezettudatos, érték megóvó gondolkodás.

Költséghatékony nyomtatási megoldások.

Mai világban a pénzügyi finanszírozás alapú szolgáltatások dominálnak, ennek eredményeképpen 3-6 éves intervallumban cserélődnek a tartós fogyasztási cikkek közvetlen környezetünkben.

Ezen eszközök jelentős része a megfelelő kihasználatlanság miatt teljesen feleslegesen kerül az elektronikai hulladékok közé.

Célunk, hogy a lehető legtöbb ilyen irodatechnikai berendezést mentsünk meg hulladék mivoltából, gondosan kidolgozott folyamatok szerint újjáépítsük, meghosszabbítva ezzel életútjukat és csökkentve az amúgy is igen jelentős környezeti terhelés.

Az általunk elkészített gépek alkotó elemeit minimum 85%-ban újrahasznosítjuk, a felújítás során környezetbarát tisztítószereket használunk, termékek csomagolásai újrahasznosított alapanyagokból készülnek.

Cégünk ISO 9001 és 14001 minősítésekkel rendelkezik és mindennapi tevékenységét ezen rendszerek normái alapján végzi.

 

Az irodatechnikai gyártók az elmúlt évtizedben (5-10 évben) inkább a különböző költséghatékony nyomtatási megoldásokat támogató szoftveres környezet és a komplett rendszerek fejlesztésére fordítottak nagyobb hangsúlyt, a nyomtató perifériák csak kisebb mértékben fejlődtek. Ezért egy 5-6 éves berendezés funkcionalitásában szinte megegyezik egy új eszköz tulajdonságaival, könnyen beilleszthető egy esetleg újabb informatikai környezetbe.

 

Egy nyomtatási szolgáltatás tervezésekor, annak megtérülése számításánál nem mindegy, hogy a rendszer kimenetére tervezett perifériák mekkora induló költséget jelentenek és mekkora lesz az adott időszak alatt a várható üzemeltetési költségük.

 

A Release portfólióban szereplő irodatechnikai eszközök kivétel nélkül az adott márkák szegmensében leghatékonyabban üzemeltethető típusait tartalmazza, és a készülékek ára töredéke egy megegyező teljesítményű és felépítésű új eszközhöz képest.

 

Tegyen egy lépést környezetünk megóvása érdekében Ön is és próbálja ki az általunk nyújtott minőséget!

Tanusítványaink

VISSZAVÁSÁRLÁS

A XXI. század egyik legnagyobb kihívása környezetünk védelme. Társaságunk folyamatosan kutatja azon megoldásokat, amelyekkel a bolygó terhelését csökkenteni lehet. Ezen törekvésünkbe illeszkedik a kellék- vagy gépfelújítás mellett az elavult, vagy már csak hatalmas erőfeszítések és költségek mellett felújítható másolóberendezések visszavásárlása és forgalomból való kivonása. A RElease Industries Kft. hónapról hónapra megvizsgálja, hogy az egyes márkák mely géptípusai lehetnek azok, amelyeket visszavásárolja partnereitől.
Amennyiben a menüben található visszavásárlási listában nem találsz meg egy géptípust, jelezd értékesítő kollégánk felé és a lehető leghamarabb visszajelzünk a kínált ár kapcsán.

Védjük közösen bolygónkat!

 

Csapatunk

Lengyel Erika

Számlázás / Értékesítés

Kopornoky István

Termelési vezető

Raktározás, Szállítmányozás

Logisztika

Milánkovits Gergő

Ügyvezető

              +36 30 555 2211

milankovits.gergo@releaseprint.com

Fazekas Attila

Értékesítő

Shurygin Andrey

Értékesítő

ITT TALÁL

BENNÜNKET

Nyitva:

Hétfő - Csütörtök 8:00 - 17:00

Péntek 8:00 - 15:00

VISZONTELADÓINK

ORSZÁGOSAN

KÉRDÉSE VAN?

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

+36 28 920 926

 
  • Facebook Social Icon

2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4

Nyitva: Hétfő - Csütörtök 8:00 - 17:00Péntek 8:00 - 15:00

Adószám: 24293954-2-13

e-mail:  info@releaseprint.com

 2018-2019 Release Industries

Minden jog fenntartva!