Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi a garancia idő a ReLease-nél készült termékekre?


Mennyi a garancia idő a ReLease-nél készült termékekre? A garancia időtartama felújított termékeknél a vásárlás napjától számított 6 hónap, újjáépítetteknél 12 hónap, vagy az adott géptípushoz meghatározott garanciális oldalszám elérése (amelyik hamarabb bekövetkezik). A garanciális oldalszámot termékenként határoztuk meg, ,melyet a garancialevélen feltüntetünk.
Miben különbözik a felújított és az újjáépített berendezés?


Felújított berendezések, meghatározott felújítási folyamatokon mennek át ás kerülnek forgalomba, újraépített berendezések annyiban különböznek a felújított gépektől, hogy itt nem minőségi ellenőrzés után kerülnek vissza különböző alkatrészek a gépekbe, hanem egy teljes újraépítésről beszélünk. Ezek alapján felhasználjuk a gép alkotóelemeit mint például: fém vázat, elektronikus vezérlőpaneleket, kábeleket, valamint a burkolatokat, de a kopó, mozgó alkatrészek cserére kerülnek.
Tényleg minden berendezés egyforma?


Igen. Minden egyes géptípusnál van egy alapkonfiguráció, ennek megfelelően kerül felújításra, vagy újjáépítésre a berendezés, majd a folyamat végén csomagolásra. A kész termékek olyanok, mint a tojások. Többszöri minőség-ellenőrzés után két azonos gyártói model külseje és belső tartalma nem térhet el egymástól.
Mit tegyek, ha egy berendezés meghibásodik?


Amennyiben egy berendezés garanciaidőn belül, vagy a garanciális oldalszám elérése előtt meghibásodik, keresse fel viszonteladóját, aki a garanciális ügyintézést végzi.
Miben különbözik egy ReLease-nél felújított termék egy használt irodai berendezéstől?


A hagyományos használtgép értékesítést egy többszintű tesztelési folyamat előzi meg. Ezzel szemben a ReLease-nél felújított termékek egy teljes tisztítási, illetve felújító, vagy újjáépítő folyamaton is keresztül mennek. A munkafolyamatok végén egységes dobozba kerülnek, és típustól függően garanciával kerülnek értékesítésre.
Mit tartalmaz egy ReLease-nél felújított berendezés csomagolása?


Minden ReLease álltal felújított berendezés csomagolása tartalmazza az eszközt, a telepítéshez szükséges drivereket, induló tonert és a felhasználói kézikönyvet elektronikusan, 230V hálózati kábelt.
Különböznek-e a ReLease-nél felújított berendezések tudásban az új termékektől?


ReLease-nél felújított berendezésekben nem változnak a gyártói funkciók, a gépek élletartama kerül meghosszabításra az alkatrészek és kellékanyagok cséréje és felújítasa álltal.
Köthető-e üzemeltetési szerződés a ReLease-nél felújított berendezésekre?


Természetesen a ReLease-nél felújított berendezésekre is köthető üzemeltetési szerződés. Konkrét árajánlatért forduljon az Önhöz legközelebb lévő partnerünkhöz!
Megoldott-e a berendezésekhez a folyamatos kellék, és alkatrészellátás?


Természetesen, mind a kellékanyagok, mind pedig az esetlegesen szükséges alkatrészek elérhetők a portfólióban szereplő típusokhoz a Release polcain.
Mit veszíthetek egy ReLease-nél felújított gép vásárlásával, bérletével?


Garanciánk teljeskörűen védi a Release álltal felújított gépeket, az összes hasznos funkcióval rendelkeznek amire álltalános felhasználásban szükség lehet.
Mit nyerek egy ReLease-nél felújított gép vásárlásával, bérletével?


Pénzt. Egyértelműen költséghatékonyabb megoldásról van szó, mintha egy új berendezést vásárolnánk. És ne feledkezzünk meg a környezettudatosságról sem! Ha minket választ, saját környezete védelméért is tesz.
Ki látja el a vásárolt készülék garanciális javítását?


Természetesen kijelölt partnereink, akik a termékek forgalmazásával foglalkoznak.
Mennyi garanciát vállalnak a ReLease álltal felújított készülékekre?


A felújított berendezések esetén a garancia 6 hónap, vagy az adott típusnál megadott példányszám, újjáépített berendezés esetén pedig 1 év, vagy az adott típusnál megadott példányszám.
Kiterjeszthető a ReLease-nél felújított készülék garanciája?


Igen, van erre is mód, amennyiben valamelyik partnerünkkel teljes körű üzemeltetési szerződést köt az adott gépre.
Minden opció elérhető a gépekhez, mint új berendezés esetén?


Minden hasznos opció elérhető a berendezésekhez, egyedi megrendelésekért kérjük forduljon partnereinkhez/értékesítőinkhez.
Hasonló kategóriás futó gépekhez képest mennyivel olcsóbb a ReLease álltal felújított berendezés?


ReLease-nél felújított berendezések ára a hasonló kategóriájú új gépek árának 40-60%-a, így nagy mértékű megtakarítás érhető el.
Teljes garancia vonatkozik rá, vagy csak a kicserélt alkatrészekre?


Minden Release álltal felújított és újragyártott berendezés teljes körű garanciával rendelkezik.
Milyen a driver támogatottság a gépekhez, lévén nem új gépekről van szó?


Minden szükséges gyártói driver jár a berendezésekhez.

  • Facebook Social Icon

2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4

Nyitva: Hétfő - Csütörtök 8:00 - 17:00Péntek 8:00 - 15:00

Adószám: 24293954-2-13

e-mail:  info@releaseprint.com

 2018-2019 Release Industries

Minden jog fenntartva!