FILOZÓFIÁNK

HOGY, KITERJESSZÜK AZ IRODATECHNIKAI ESZKÖZÖK ÉLETCIKLUSÁT

Használt felújított fénymásolók, nyomtatók

A Release Industries, a Scandi Gruppen partnereként használt irodatechnikai berendezések újraforgalmazásával foglalkozik. Tesszük ezt azért, mert hisszük, hogy ezeknek az eszközöknek az életútja meghosszabbítható. A nyugat-európai gazdasági környezetnek köszönhetően sok olyan eszköz kerül visszagyűjtésre, amelyek tudásszintje, műszaki és esztétikai állapota megközelíti az új berendezésekét, élettartam/futásteljesítmény aránya pedig nem haladja meg a 35%-os arányt. ReLease megfizethető áron biztosít, jó minőségű berendezéseket, amelyek megfelelnek a mai kor követelményeinek, felhasználói igényeknek, és nem elhanyagolandó szempontként jóval alacsonyabb üzemeltetési önköltséggel működnek mint hasonló újabb modellek.

A másfél évtizedes tapasztalat a beszerzésnél is előnyöket jelent, de az, hogy milyen széles termékpalettával, és jó minőségű berendezésekkel dolgozhatunk, még kevés lenne ennek a piac-meghatározó pozíciónak a kivívásához. Azon dolgozunk, hogy mindig egy lépéssel a Magyarországon kialakuló piaci trendek előtt járjunk és ezzel folyamatos előnyhöz juttassuk partnereinket. Személyes kapcsolatot ápolunk minden partnerünkkel. És bár a termékkínálatunk mindenki számára ugyanaz, mégis minden egyes ügyfelünkkel egyedi, cégre, személyre szabott ajánlatokat biztosítunk, ezzel támogatva üzleti eredményességüket.

A partnereink részéről tapasztalt lojalitást és hozzátett munkát figyelembe véve választottuk ki azokat a cégeket, akikkel a napi kapcsolattartásnak, a kölcsönös információ áramlásnak és az egyedi ajánlatoknak köszönhetően kölcsönösen eredményes együttműködés jöjjön létre.

  • Facebook Social Icon

2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4

Nyitva: Hétfő - Csütörtök 8:00 - 17:00Péntek 8:00 - 15:00

Adószám: 24293954-2-13

e-mail:  info@releaseprint.com

 2018-2019 Release Industries

Minden jog fenntartva!